ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΑΝΝΑΣ ΑΘΗΤΑΚΗ - ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

eikastiki texni

Η Άννα Αθητάκη – Γιακουμάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ζει μέχρι σήμερα. Αφού ολοκλήρωσε την σχολική εκπαίδευση στο Ηράκλειο, παντρεύτηκε και αφοσιώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της.
Εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο της υψηλής ραπτικής για μια δεκαετία. Ταυτόχρονα παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής. Έργα της κοσμούν αρκετές ιδιωτικές συλλογές.
Παρακολούθησε σεμινάρια γλυπτικής, mixed media, decoupage και καλλιτεχνικά εργαστήρια δίπλα σε διακεκριμένους εκπαιδευτές. Συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις και διοργανώνει ατομικές εκθέσεις σε επιλεγμένους χώρους.
Κυρίαρχο στοιχείο των έργων της είναι η ανθρώπινη φιγούρα απαλλαγμένη από νατουραλιστικά στοιχεία, μακριά από την ρεαλιστική απεικόνιση των ανθρώπινων μορφών. Στα έργα της εστιάζει στα συμβολικά στοιχεία, δίνοντας έμφαση στην εκφραστικότητα των συναισθημάτων και του ψυχικού κόσμου.
Είναι φανατική θαυμάστρια όλων των μορφών της τέχνης «που βοηθούν τον άνθρωπο να γίνει καλύτερος και να κατανοήσει βαθύτερα τον εαυτό του».

Για περισσότερα επισκευθείται την σελίδα της στο facebook κάνοντας κλικ εδώ


Εκτύπωση   Email

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 80 επισκέπτες

Εμφανίσεις Άρθρων
5460918

Copyright © 2023 Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. 

Δημιουργία ιστοτόπου: CJ web Services & Eshop

grafiko 2

Search