Θεία Λειτουργία για τους μαθητές που διαγωνίζονται στις πανελήνιες, προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις

piΠανηγυρική Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 εορτή της Αναλήψεως του Σωτήρος και των Αγίων Μεγάλων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ιερό Νααό του Αγίου Σίλα Ηρακλείου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσαμε  Δέηση για όλους τους μαθητές που διαγωνίζονται φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις υπέρ ευοδώσεως και ενισχύσεως γιά τήν εισαγωγή των μαθητών στά Ανώτατα Εκπαιδευτικά και  Τεχνολογικά  Ιδρύματα. Ο Εφημέριος του Ναού π.Χρήστος Πυτιρίνης ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές να έχουν την ελπίδα τους στον Χριστό, ώστε να μπορέσουν να έχουν ένα επιτυχές αποτέλεσμα.

Τα συμβούλεψε να έχουν πρώτα και πάνω από όλα ψυχική και σωματική υγεία, έχοντας μέσα τους βαθειά πίστη στον Θεό και οι σήμερα τιμώμενοι από την Εκκλησία μας Άγιοι Ισαπόστολοι Κωνσταντίνος και Ελένη να αποτελούν τον φάρο και την πυξίδα, για την εκπλήρωση όλων των ονείρων και των οραματισμών τους.

Παράλληλα έκανε αναφορά και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό των μαθητών ενώ όπως είπε ευχή όλων είναι η σημερινή νέα γενιά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες και να ανατρέψουν  την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας καθώς σύμφωνα με τον μητροπολίτη, δεν περνούμε μια κρίση αξιών αλλά κρίση ανθρώπων.