ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Θα προστεθεί σύντομα περιεχόμενο

Εκκλησιαστικοί ύμνοι εορτής Χριστουγέννων

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε εκκλησιαστικούς ύμνους των χριστουγέννων οι οποίες είναι ανεβασμένες και στο προσωπικό μου κανάλι στο Youtube. Ψάλλει ο Πρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γωνιών Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης, με την βοήθεια του Ψηφιακού Βυζαντινού Ισοκράτη  Σας εύχομαι καλή ακρόαση!!!

Ἐκκλησιαστικοί Ὕμνοι Μεγάλης Τεσσαρακοστῆς

Οι ηχογραφήσεις των παρακάτω εκκλησιαστικών ύμνων της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ηχογραφήθηκαν στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Πετροκεφάλου Ηρακλείου Κρήτης. Ψάλλει ο Πρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης με την βοήθεια του Ψηφιακού Βυζαντινού Ισοκράτη του Κου Ιωάννου Μπακόπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε για την προμήθειά του. Η ηχογράφηση έγινε με εξωτερική εγγραφή και όχι στουντιακή. Σας εύχομαι καλή ακρόαση!!!

Εκκλησιαστικοί Ύμνοι από την Ακολουθία του Γάμου

Οι ηχογραφήσεις των παρακάτω εκκλησιαστικών ύμνων από την Ακολουθία του Γάμου ηχογραφήθηκαν στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Πετροκεφάλου Ηρακλείου Κρήτης. Ψάλλει ο Πρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης με την βοήθεια του Ψηφιακού Βυζαντινού Ισοκράτη του Κου Ιωάννου Μπακόπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε για την προμήθειά του. Η ηχογράφηση έγινε με εξωτερική εγγραφή και όχι στουντιακή. Σας εύχομαι καλή ακρόαση!!!

Εκκλησιαστικοί Ύμνοι από την Ακολουθία της Χειροτονίας

Οι ηχογραφήσεις των παρακάτω εκκλησιαστικών ύμνων από την Ακολουθία της Χειροτονίας ηχογραφήθηκαν στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Πετροκεφάλου Ηρακλείου Κρήτης. Ψάλλει ο Πρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης με την βοήθεια του Ψηφιακού Βυζαντινού Ισοκράτη του Κου Ιωάννου Μπακόπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε για την προμήθειά του. Η ηχογράφηση έγινε με εξωτερική εγγραφή και όχι στουντιακή. Σας εύχομαι καλή ακρόαση!!!

Ψηφιακός Βυζαντινός Ισοκράτης Ιωάννου Μπακόπουλου

isokratis-mpakopoulou

αςsigma ενημερώνoυμε πως ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (Digital Isokratis J.Bakopoulos - Android Apps on Google Play), για συσκευές ANDROID (SAMSUNG, SONY, LG, HTC κ.τ.λ. κινητά ή ταμπλέτες), είναι διαθέσιμος πλέον και στο Play Store. Απλοποιήθηκαν σε απόλυτο βαθμό: Τόσο η εγκατάσταση της εφαρμογής του ισοκράτη στη συσκευή σας, όσο και η διαδικασία πληρωμής. Πολύ σημαντικό είναι πως ο κάθε χρήστης θα λαμβάνει τις οποιεσδήποτε αναβαθμίσεις – βελτιώσεις πολύ απλά πατώντας Αναβάθμιση (update).

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 115 επισκέπτες

Εμφανίσεις Άρθρων
3668768
  • ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

    Παρασκευή
    21 Ιανουαρίου

    Μαξίμου ομολογητού, Νεοφύτου και Αγνής μαρτύρων, Ζωσίμου