Φωτοστιγμές Ιεράς Πανηγύρεως Κοιμήσεως Θεοτόκου, 15/08/2022

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα καθώς επίσης με την παρουσία πλήθους φιλέορτων Χριστιανών, εορτάστηκε με την Χάρη του Θεού και φέτος στην ενορία μας και στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Γωνιές Μαλεβιζίου.
 
Συγκινητική και πολυάριθμη ήταν και φέτος, η συμμετοχή των προσκυνητών, οι οποίοι προσήλθαν την Κυριακή14/8/2022 στο Μέγας Πανηγυρικό Εσπερινό μετά των Εγκωμίων και της Περιφοράς του Επιταφίου, του Ιερού Κηρύγματος και η ευλόγηση των Άρτων. Καθώς και την Κυριακή15/8/2022 στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
 
Την παραμονή της εορτής από νωρίς το απόγευμα ευλαβείς κυρίες της Ενορίας μας, με ευλάβεια στόλισαν το επιτάφιο της Παναγίας. Στο τέλος των λατρευτικών αυτών εκδηλώσεων ο εφημέριος του Ναού Οικονόμος π.Χρήστος Πυτιρίνης ευχαρίστησε όλους όσους και όσες βοήθησαν για την προετοιμασία της Ιεράς Πανηγύρεως καθώς και την καθαριότητα του Ναού, Ευχόμενος Χρόνια πολλά & ευλογημένα στους Απανταχού Γωνιανούς. Η Παναγία να ευλογεί και να μας σκεπάζει όλους. Βοήθειά μας και του χρόνου!!!