Φωτοστιγμές Ιεράς Πανηγύρεως Αγίου Δημητρίου, 26/08/2022

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα καθώς επίσης με την παρουσία πλήθους φιλέορτων Χριστιανών, εορτάστηκε με την Χάρη του Θεού και φέτος στην ενορία μας και στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό η εορτή του Αγίου Δημητρίου στις Γωνιές Μαλεβιζίου.
 
Συγκινητική και πολυάριθμη ήταν και φέτος, η συμμετοχή των προσκυνητών, οι οποίοι προσήλθαν στον Πανηγυρικό Εσπερινό, με προεξάρχοντα και κηρύτοντα τον Θείον Λόγον τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ.Νικηφόρο Κουνάλη Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης αλλά και ανήμερα της εορτής στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντα και κηρύτοντα τον Θείον Λόγον τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ.Χρυσόστομο Νικάκη Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης για να τιμήσουν και να λάβουν την ευλογία του Αγίου Δημητρίου.
 
Εκ βάθους καρδίας ευχαριστούμε ολους όσους και όσες βοηθησαν για την ετοιμασία της πανηγύρεως του Ναού καθώς και όλους τους προσκυνητάς που ήρθαν να τιμήσουν την Ιερά μας Πανήγυρη και να λάβουν την ευλογία του Αγίου Δημητρίου.
 
Ευχόμαστε χρόνια πολλά & ευλογημένα στους Απανταχού Γωνιανούς. Ο Άγιος Δημήτριος να ευλογεί και να σκεπάζει όλους και ιδιαιτέρως σε όσους και όσες εορτάζουν την ονομαστική τους εορτή. Βοήθειά μας και του χρόνου!!!