Το μήνυμα ημέρας

«Δεν προσεύχομαι γιατί έχει ανάγκη ο Θεός να με ακούσει. Προσεύχομαι διότι εγώ έχω ανάγκη Εκείνον. Δεν προσεύχομαι απλά για να πω κάποια λογάκια έτσι αόριστα. Προσεύχομαι διότι θέλω να του μιλήσω όπως μιλούσα στον πατέρα μου όταν ήμουνα μικρός και θέλω να μου απαντήσει. Έχω ανάγκη να μου απαντήσει, διότι ξέρω ότι η απάντηση Του δεν θα είναι κάποιες φράσεις αλλά ακτίνες της δικής Του παρουσίας στη δική μου ζωή για να βρώ και πάλι τον δρόμο της επιστροφής».

Απαντήσεις σε Τελετουργικά Θέματα

Εκκλησιαστική Επικαιρότητα

Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο

Filoptoxo 0119ο ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας μας έχει την ευθύνη για την υλική στήριξη και ανακούφιση των αναξιοπαθούντων αδελφών το οποίο όσο οι δυνάμεις το επιτρέπουν βοηθά ανέργους, ασθενείς που έχουν ανάγκη χειρουργικής επέμβασης, άλλους ασθενείς, απόρους, γέροντες και όσους βρίσκονται σε δυσκολία της καθημερινής τους συμβίωσης.

Ας βοηθήσουμε όλοι μας στην ανακούφιση των απόρων αναξιοπαθούντων αδελφών μας προσφέροντας στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο. Μπορούμε να προσφέρουμε το προϊόν της αγάπης μας έστω και από το υστέρημά μας. Έχουμε τονίσει στην αγάπη σας ότι ο σκοπός είναι ιερός και έχουμε ιερό καθήκον όσοι έχουμε να προσφέρουμε και όσοι αδυνατούν να λάβουν βοήθεια.

Filoptoxo 02Αγωνιζόμαστε όλοι από κοινού πρώτα να εντοπίσουμε και κατόπιν να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη την φροντίδα της Εκκλησίας, θα δούμε ότι πολλά έχουν αλλάξει στην κοινωνία μας και η χώρα μας, η Ελλάδα που τόσο αγαπάμε έγινε κατά πολύ φτωχότερη, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στις αξίες της, στην παράδοση και στην ιστορία της, στην γλώσσα αλλά και στα ιδεώδη με τα οποία μεγάλωσαν οι προηγούμενες γενεές και που τώρα χάθηκαν επειδή δεν φροντίσαμε εμείς να τις διδάξουμε στα παιδιά μας.

Εντός του Ιερού Ναού υπάρχει το Κυτίο του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας όπου μπορούμε να προσφέρουμε από το περίσσευμα της καρδιάς μας. Tο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο μας περιμένει τη δική σου αγάπη και συμπαράσταση για να έχει τη δυνατότητα να ανακουφίζει τον ανθρώπινο πόνο. Μέριμνά μας και επιδίωξίς μας είναι η ενορία μας να αποτελεί «Ιατρείο ψυχών και σωμάτων» και τόπο ανακούφισης του λαού του Θεού.


Εκτύπωση   Email

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 121 επισκέπτες

Εμφανίσεις Άρθρων
5097188

Copyright © 2023 Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. 

Δημιουργία ιστοτόπου: CJ web Services & Eshop

grafiko 2

Search