Ανακοινώσεις Ιερού Ναού

Το νέο ημερολόγιο της ενορίας του έτους 2023

Hmerologio202319ο νέο ημερολόγιο του 2023 της ενορίας μας είναι έτοιμο και περιμένει όλους τους φίλους της ενορίας μας να το προμηθευθούν. Το κοσμούν οι φωτογραφίες των Ιερών ναών του Αγίου Δημητρίου της Κοιμήσεως της Θεοτόκου μαζί με τις εικόνες Της πρόστάτιδος και εφόρου της Ενορίας μας της Παναγίας μας και του Αγίου Δημητρίου. Τον σχεδιασμό του νέου ημερολογίου επιμελήθηκε ο Εφημέριος της Ενορίας και την εκτύπωση καθώς και τον σχεδιασμό του ανέλαβε το τυπογραφείο  ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΤΥΠΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ το οποίο και ευχαριστούμε για την έκδοσή του.
 
Τα έσοδα του παρόντος ημερολογίου θα διατεθούν για να στηρίξουν το έργο της ενορίας μας. Μην χάσετε αυτή την όμορφη έκδοση!
Μπορείτε να το προμηθευτείτε από την εκκλησία μας, η να το αναζητήσετε από τους εκκλησιαστικούς επιτρόπους που θα βρίσκονται στο παγκάρι για να σας εξυπηρετήσουν
 
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ,,,,Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ 2023 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ, ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ.
 
 

Εκτύπωση   Email

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 επισκέπτες

Εμφανίσεις Άρθρων
5471621

Copyright © 2023 Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Πυτιρίνης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. 

Δημιουργία ιστοτόπου: CJ web Services & Eshop

grafiko 2

Search